Munkásszálló Veszprém alternatívája, vagy az ideiglenes szálláshelyek Veszprémben

Alapvetően számomra Veszprém egy igencsak érdekes történet, ugyanis még viszonylag rövid életem során, már jó párszor volt szerencsém visszatérni Veszprémbe. Elsődlegesen egyetemi éveimet töltöttem ott, pontosan ez így nem teljesen igaz, ugyanis csak egy félévet csináltam meg ott Nemzetközi Tanulmányok szakon, mikor is rájöttem arra, hogy sem a kollégista élet, sem a Nemzetközi Tanulmányok szak abszolút nem nekem való. Természetesen akkor még csak sejteni se sejtettem, hogy majd pár év múlva, természetesen teljesen más jellegű diplomával fogok egy munkásszállót Veszprémbe keresni, mivel itt fogok egy építkezésen gyakornok lenni.

munkásszállo-veszprem-pic2

Én személy szerint abszolút vicceseknek tartom ezt, hiszen egyébként valljuk be elég abszurd, hogy bár az első pár évemet egy teljesen másik szakon kezdtem Veszprémbe mégis jó pár év után visszatérek ugyanoda méghozzá abból az okból kifolyólag, hogy BME-sként megnézzem, hogy a gyakorlatban, hogyan is néz ki egy építkezés az alapoktól fogva és majd évek múlva én is vezethessek építkezéseket. Természetesen semmi köze egymáshoz a két történetnek a közös város mindössze Veszprém illetve újabb közös pont a szállás is, hiszen míg első esetben a Veszprémi kollégiumban laktam fél évig, ami valljuk be egy abszolút maradandó élmény volt, addig a második esetben pedig a munkásszálló Veszprém alternatíváját kellett választanom az állás folytán.

Miért volt előnyös a munkásszálló Veszprém lehetősége?

Természetesen Budapesti lakosként abszolút nem is volt alternatíva, hogy mondjuk, esetlegesen ingázzak a két város között, hiszen a napi másfél, olykor két óra utazás abszolút képes megviselni az ember idegrendszerét. Természetesen az enyémet meg aztán végképp, ugyanis elképesztően utálok utazni, főleg tömegközlekedéssel, vagy éppenséggel vonattal, így az abszolút egyértelmű volt, hogy nem alternatíva az, hogy oda-vissza ingázzak a két város között. Így már első ízben is úgy döntöttem, még anno kis egyetemistaként, hogy a kollégiumi életet választom és inkább alacsonyabb színvonalon élek egy kisebb időszakra, minthogy ingáznom kelljen mondjuk két város között. Természetesen abszolút megértem, hogy ez egy elképesztően nehéz döntés olykor, hogy elhagyjuk a városunkat és beköltözzünk egy kollégiumba vagy éppen a gyakorlat folytán egy munkásszálló Veszprém alternatívába, de ilyenkor mindig feltétlenül fontos magunkba mantrázni, hogy ez mind a fejlődésünk és annak érdekében van, hogy majd évek múltán sokkalta jobb legyen számunkra az élet. Ráadásul a kollégista időszakom életem egyik legviccesebb és legbulisabb időszaka volt, mely abszolút megérte tulajdonképpen minden egyes percét. Én személy szerint úgy gondolom, hogy a kollégiumi időszakot minden egyetemistának feltétlen, az életében legalább egyszer ki kell próbálnia, hiszen annál csodálatosabb és bolondabb időszak úgy hiszem, nem sok van az életben. Alapvetően úgy gondolom, hogy számos olyan lehetőség adódik az életünkben, melyeket teljesen bolondság elhalasztani és úgy hiszem, abszolút ilyen lehetőség lenne az is, hogy nem vállalnám el a Veszprémi gyakorlatomat csak azért, mert relatíve messze van az otthonomtól és bizony jó pár napot a munkásszálló Veszprém alternatívájába kell töltenem. Én személy szerint úgy gondolom, hogy a lehető legjobb döntés, hogy elvállalom az adott lehetőséget és belekezdek a Veszprémi gyakorlatomba.

Én személy szerint abszolút nem bántam meg, hogy a munkásszálló Veszprém lehetőségét választottam és úgy gondolom, hogy ennél jobban nem is dönthettem volna. Ha esetleg valakit bővebben érdekelne a munkásszálló Veszprém lehetősége az feltétlen látogasson el a http://munkasszallok.hu/varos/veszprem/ az adott weboldalra és mindenképpen érdeklődjön afelől, hogy az adott lehetőség megfelelő e a számára. Én személy szerint nagyon ajánlom a munkásszálló Veszprém alternatíváját.

munkásszállo-veszprem-pic3

A munkásszálló Veszprém alternatívája, avagy az áldozathozás a céljainkért

Én személy szerint úgy gondolom, hogy az áldozatvállalás a céljaink tekintetében, abszolút az egyik legfontosabb képességünk, ugyanis egyértelműen azért szükséges ilyen jellegű áldozatokat hozni, mert abszolút a fejlődésünket szolgálják. Így egyértelműen inkább bevállalom a munkásszálló Veszprém alternatíváját, mint hogy elszalasszak egy ilyen kiváló lehetőséget, melyet most kaptam az élettől a gyakornoki létem lehetőségképpen. Hiszen valljuk be a valóság bizony az, hogy áldozatokat kell hoznunk az álmainkért tulajdonképpen minden esetben.