Bolt kollekció különböző tárgyakon keresztül – pólók, táskák, füzetek, textil, bútor – a grafikai koncepciókat más dimenzióba helyezi el. A grafikák különböző lokális vagy társadalmi témákat dolgoznak fel, a kollekció darabjai mindig üzenetet közvetítenek.

a Bolt kollekciót megálmodó Majoros Zita évek óta sokat tesz a VII. kerület egyre izgalmasabb arculatáért: korábban a kultikussá vált Bolt üzletet vezette a Kertész utcában, fél éve pedig, pár utcával odébb megnyitotta a Printa Akadémia concept store-t. Lokális grafikai elemekből építkező pólóival és ruháival 2006 decembere óta, illetve újrahasznosított design tárgyaival 2009 óta jelen van a design szcénán.

A tervező szitanyomatain betűkből és jellegzetes budapesti, és a szűkebb környzetét jelentő hetedik kerületi képi jelenségek dominálnak, amilyenek a betűkkel jelzett pesti hidak, a fővárosi csatornafedél lenyomata, vagy éppen a magyar köszönésmódok és más modorosságok.

Majoros Zita, a Képzőművészeti Egyetemen végzett tervezőgrafikus, jelenleg a MOME vizuális kommunikáció szakán doktorandusz. A VII. kerületi Printa concept store egyik tulajdonosa, az AR@ kreatív csapatának a tagja, és a Gyermek AR@ Pályázat állandó zsűritagja. Ruhakollekciója mellett a recycling lakás-design vonalán újrahasznosított bőrdzsekikből puffokat és táskákat, fából pedig ABC-polcokat készít. Munkái az elmúlt években Tokiótól Párizsig bejárták a legfontosabb design- és trendblogokat.