Családi örökség miatt birtokunkban került egy nagyon szép vidéki ház, hozzá tartozó hatalmas kerttel. Egyetlen egy probléma van csak vele, elképesztően elhanyagolt az egész terület, gyakorlatilag hosszú évek óta teljesen üresen állt a ház és senkinek sem volt ideje, kedve foglalkozni vele. A felújításához és rendbehozatalához sok feladatra lesz szükség amihez elengedhetetlen lesz , hogy a termőföld szállítás ár ne legyen majd magas.

Termőföld szállítás ár befolyásolói

Azt hozzá kell tenni, hogy ez egy Velencei tó melletti házikó és terület, tehát ide kell majd megbízható kivitelezőt és alapanyag biztosító céget találni. A családban körbekérdezve sokan ajánlották a Fuvar-oda céget, akik állítólag bármilyen anyagban, földben segítségünkre lehetnek. A kis házon minimális felújítást terveztünk, miután tíz éve fel lett újítva. Sokkal inkább a gyönyörű kertre akartunk összpontosítani. Ehhez pedig fontos volt olyan céget találni, akinél a termőföld szállítás ár nem a csillagos egekben jár, és hajlandó vidékre is szállítani.

termőföld szállítás ár

Vidéki termőföld szállítás ár alakulása

Miután megnéztem a kínálatot és lehetőségeket az interneten, azonnal fel is vettem a kapcsolatot a Fuvar-oda céggel, mert nagyon megnyerő volt a kínálatuk és maga a honlapjuk is profin volt megcsinálva. Sokszor merül fel az emberben, hogy egy profi honlap magával hozza a drága árakat, de ez abszolúte nem így van. Náluk például a www.fuvar-oda.hu – termőföld szállítás ár annyira jó volt, hogy eszembe sem jutott tovább keresgélni. Személyes találkozót beszéltünk meg, és ott állapodtunk meg majdnem mindenben. Elmondtam hol lenne a terület, szerintünk mire lenne szükségünk és miket tervezünk erre az évre. Annyira zsigerből jött a profizmusuk, hogy szinte a mondatainkat ők fejezték be, annyira értenek a szakmájukhoz.

Számunkra a legfontosabb az volt, hogy a termőföld szállítás ár minél alacsonyabb legyen, hiszen abból fog a legtöbb kelleni. Mert ahogy már mondtam, a ház felújításához szükséges anyagmennyiség elenyésző a kert rendbehozatalához képest. Ebben nagyon könnyen dűlőre jutottunk és egy nagyon kedvező termőföld szállítás ár ajánlatot kaptunk. Véleményünk szerint azzal a távolsággal kalkulálva biztos senki más nem tudott volna jobb árat adni. Úgyhogy boldogan fogadtuk el.
Már csak azért is nagy volt a nyugodtságunk, mert még volt időnk a tavaszi felújításig. De mind a ketten olyanok vagyunk, akik időben, jóval előre tervezve akarunk mindent tudni és főleg leszerződni. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra tarja a mondás. És tényleg a Fuvar-oda csapata annyira jó termőföld szállítás ár ajánlatot tett, hogy az építkezéshez szükséges építőanyagokra is megállapodtunk egyben, így már semmire sem lesz gondunk a felújítás kezdetén. Egyedül a burkolóanyagokat és a belsőépítészeti kellékeket kell már csak összeválogassuk, annak érdekében, hogy nyárra egy gyönyörű nyaralóban lehessen bulizni a barátokkal. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánljuk őket!